Glashandel

Ruim assortiment en alles op voorraad

De glashandel in uw regio die beschikt over gekwalificeerde glaszetters die naast het leveren van glas ook alles monteert. Doordat we alle disciplines onder één dak hebben kunnen wij zeer snel schakelen. Onze specialiteiten bestaan onder andere uit het renoveren van monumentale panden, openbare gebouwen of woningen.

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van voorzetramen, windschermen, spiegels op maat, brandwerend glas of glazen balustrades. Neem contact met ons op, wij helpen u direct.

Voordeel van Hr++ glas

Besparing op uw energiekosten

Bij Boost Glashandel kunt u ook terecht voor HR++ glas. HR++ isolatieglas (Hoog Rendement) is glas met een veel hogere warmte-isolatie dan gewoon dubbel glas. Bij HR++ isolatieglas is de spouw daarbij gevuld met een speciaal (inert) gas wat de warmte en kou nog slechter doorgeeft dan droge lucht. 

Mede hierdoor isoleert HR++ glas tot 5 maal beter dan enkel glas. Daarbij kan HR++ isolatieglas ook worden voorzien van andere eigenschappen. Wij hebben dit toegepast als zonwering, geluidwering, inbraakwering en brandwering.

Ruim aanbod

Niet voor niks de meest gekozen glashandel

Daarom kiest u voor Boost Glashandel! Wij hebben een ruim aanbod in brandwerend glas, isolatieglas, melkglas, floatglas en figuurglas. Zomaar een greep uit het glasaanbod. Iedere soort glasplaat kunnen wij leveren en plaatsen.

Bovendien kunnen wij vrijwel alle soorten vormen maken, omdat wij beschikken over een eigen glasslijperij. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat het glas dat u bestelt van top kwaliteit is. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van het snijden en plaatsen van glas.

joep-grijs-boost

DE GLASHANDEL IN UW REGIO

Neem contact op met Job

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen glashandel in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte