Glaszetter

Direct aan de slag met de partij uit uw regio

De glaszetter die een totaalpakket aan glasdiensten biedt. Zoals het leveren, monteren, bewerken en restaureren van glas. Als ervaren glaszetters weten wij als geen ander waar we op moeten letten bij het zetten van nieuw glas. Ook kunnen we u adviseren over welke soorten glas te plaatsen in uiteenlopende situaties. 

Als glaszetter hebben we ervaring met het plaatsen van alle glassoorten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij volgen de ontwikkelingen op glasgebied nauwlettend en zijn daardoor in staat productvoorstellen en oplossingen op maat te bieden.

boost-glas-bus

Snelle levering en montage

Diverse glassoorten uit magazijn leverbaar

Daarom kiest u voor onze glaszetters! Door ons ruim glas aanbod kunnen wij niet alleen snel leveren maar ook glas plaatsen. Met ons eigen professionele machinepark bewerken we uw glasproducten op alle mogelijke manieren.

Door onze gunstig liggen in de randstad zijn we snel ter plaatsen. Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak.

Kostenbesparend

Woning of bedrijfspand isoleren?

Wie wilt het niet, besparingsmaatregelen op energiekosten. Door dubbel glas te plaatsen kan de besparing zomaar oplopen tot 50 procent. Dat is behoorlijk wat als energielasten ieder jaar duurder worden.

Het exacte rendement is afhankelijke van de type beglazing die u kiest. Zo kunt u kiezen voor HR+, HR++ of Hr+++ glas. Benieuwd wat dubbel glas voor u woning of bedrijfspand kan betekenen? Onze glaszetter komt graag langs om een offerte op te stellen.

Spiegels op maat

Glas op maat

Dubbel glas plaatsen

joep-grijs-boost

GLASZETTER NODIG?

Neem contact op met Job

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of stuur een mail naar info@boostglas.nl

  • Meest gekozen glashandel in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte