Voorzetramen

Geen geluid- warmte- of kou problemen meer

Heeft u enkel glas of glas-in-lood en is er geen mogelijkheid om dubbel glas te plaatsen? Maar wilt u toch graag energiekosten besparen. Door onze voorzetramen of achterzetramen te plaatsen behoort geluid-, warmte- en kou problemen tot het verleden. We plaatsen extra glas aan de binnen- of buitenzijde van het kozijnen waardoor er een isolerende luchtlaag ontstaat.

Jarenlange technologische ontwikkelingen hebben geleid tot een ongekend veelzijdig product. Zo wordt het warmteverlies op het glasoppervlak met ongeveer 50% teruggebracht. Daarmee kunnen wij iedere woning of bedrijfspand voorzien voorzetramen.

Enkele voordelen:

  • Het bestaande raamkozijn blijft behouden
  • Pakt kierdichting aan
  • Besparing tot 50% op uw energiekosten
  • Geschikt voor monumenten en karakteristieke panden
  • Oplossing voor ramen met glas-in-lood

Geluidisolerend

Zo kunt u met een gerust hart slapen

Stoort u zich regelmatig aan het lawaai uit de omgeving? Geluidsoverlast kan een flinke aanslag plegen op uw woongenot. Wij hebben de oplossing! Het gebruik van voorzetramen heeft een zeer gunstig effect bij geluidsoverlast. Onze voorzetramen zorgen voor zeer effectieve geluidsisolatie bij panden die bijvoorbeeld dicht bij een spoorlijn, een snelweg of een drukke markt liggen. Dit geluid-isolerende effect wordt bereikt door een relatief grote spouw (groter dan bij samengestelde beglazing) die ontstaat tussen de beglazingen in en door de dikte van het gebruikte glas.

Vaste voorzetramen

Zeer lange levensduur, vooral bij binnenplaatsing

Onze vaste aluminium voorzetramen onderscheiden zich door het doordachte slanke profiel waardoor een fraai esthetisch beeld ontstaat. In basis heeft het een profiel breedte van twee centimeter en is leverbaar in iedere gewenste ral kleur. De vaste voorzetramen worden geleverd met float- of gelaagd glas.

Voorzetramen met schroeven

Voorzetramen met knevels

Schanierende achterzetramen

Geen werkzaamheden aan bestaande constructies

Scharnierende achterzetramen zijn bedoeld om ruiten makkelijk te kunnen reinigen en de binnenruimte te ventileren. De achterzetramen worden vastgezet met schroeven of met knevels. Met schanierende achterzetramen profiteert u van een hogere isolatiewaarde zonder concessie.

Voorzetramen met
scharnieren en schroeven

Voorzetramen met
scharnieren en knevels

joep-grijs-boost

DE GLASHANDEL IN UW REGIO

Neem contact op met Job

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen glashandel in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte